loading…

Un tânăr de 18 ani a murit, iar alți trei cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani se zbat între viață și moarte în urma unui grav accident rutier provocat de șoferul unei mașini cu volan pe dreapta, înmatriculată în Anglia.

Totul s-a întâmplat pe strada Mihai Viteazul din Râmnicu Vâlcea. Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul mașinii înmatriculate în Marea Britanie, a circulat cu viteză excesivă, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului.

Astfel, autoturismul a lovit un pom și apoi un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului, un tânăr de 18 ani, aflat pe scaunul din stânga-față, a murit pe loc, în timp ce șoferul și alte două persoane, respectiv o adolescentă de 17 ani și un tânăr de 19 ani, au ajuns de urgență la spital.

sursa: voceavalcii.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tragedie-pe-sosea-un-tanar-de-18-ani-a-murit-iar-alti-trei-se-zbat-intre-viata-si-moarte-dupa-un-grav-accident-33958.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tragedie-pe-sosea-un-tanar-de-18-ani-a-murit-iar-alti-trei-se-zbat-intre-viata-si-moarte-dupa-un-grav-accident-33958-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv