loading…

Una dintre cele mai apropiate prietene ale Simonei Anastasiu, tanara studentă din Vrancea care-a murit joi seară în cumplitul accident de pe pasarela de la intrare în Buzău, a povestit pe pagina sa de Facebook o întamplare impresionantă.

Fostă colegă de liceu cu Simona, Camelia Moldoveanu a povestit cum recent aceasta îi împărtășise dorința sa cea mai mare: să fie înger de Crăciun!

“Încă nu pot accepta… iubita mea… Ți-ai dorit foarte mult să-ți iau aripioarele astea de înger cadou de Crăciun… îmi spuneai că îți dorești să fii înger de Crăciun… Ți-am spus:nu te mai prosti!”, a scris prietena Simonei pe Facebook.

VEZI ȘI: Mărturia bărbatului care a ajuns primul la teribilul accident de la Buzău: ‘O fată stătea lângă mașină și țipa’ – IMAGINI ȘOCANTE

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tanara-studenta-moarta-in-accidentul-de-la-buzau-voia-sa-fie-inger-de-craciun-mi-ai-promis-ca-ne-vedem-te-am-asteptat-si-inca-te-astept-33968.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tanara-studenta-moarta-in-accidentul-de-la-buzau-voia-sa-fie-inger-de-craciun-mi-ai-promis-ca-ne-vedem-te-am-asteptat-si-inca-te-astept-33968-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv