loading…

Regina Silvia a Suediei, care a împlinit vineri vârsta de 73 de ani, a fost spitalizată din cauza unor amețeli, dar starea sa nu prezintă motive de îngrijorare, relatează Le Figaro.

“Regina a fost internată vineri seara” la spitalul universitar Karolinska din Stockholm, a anunțat Casa Regală a Suediei într-un comunicat.

“Regina este răcită de ceva timp și a avut amețeli în cursul serii de vineri”, potrivit aceleiași surse.

“Regina a fost spitalizată sâmbătă pentru a fi supusă unor observații și pentru a i se recolta probe. Ea se comportă bine având în vedere circumstanțele”, a mai comunicat Casa Regală.

Potrivit cotidianului Expressen, reginei i s-a făcut rău în timpul concertului tradițional de Crăciun care a avut loc în teatrul castelului Drottningholm.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/regina-silvia-a-suediei-internata-in-spital-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-in-timpul-concertului-de-craciun-33988.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/regina-silvia-a-suediei-internata-in-spital-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-in-timpul-concertului-de-craciun-33988-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv