Autor:
Matei Năstase
|
sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 35 Vizualizari

<!–

–>

Părintele Arsenie Boca a fost o țintă pentru comuniști. Chiar dacă era urmărit, filat și hărțuit de oamenii securității, Sfântul Ardealului reușea cu greu să-și țină slujbele chiar și în perioada sărbătorilor de iarnă. În luna decembrie a anului 1948, Arsenie Boca avea să facă o profeție care a lăsat mască un sat întreg, iar totul a fost notat atent pe hârtie de către turnători.

”Țăranii din comuna Deal, județul Alba, care merg la mănăstirea Sâmbăta, din județul Făgăraș, povestesc că părintele ARSENIE, starețul mănăstirii, după ce a fost eliberat din deținerea de la Siguranța Brașov, a ținut o predică oamenilor, în care, printre altele, a spus că: ”În curând va începe un nou război și urșii care au făcut atâta rău în țara noastră vor primi răsplata la ei acasă””, se arată în Arhivele Securității.

Documentele cu informații despre Arsenie Boca din Arhivele Securității au fost cuprinse, în trei volume, în seria ”Părintele Arsenie Boca în Arhivele Securității”, creată de Florian Bichir, Romeo Petrașciuc și Raluca Toderel.

Tag-uri:
arsenie boca, craciun, previziune, comunisti, fagaras, profetie, securitate, volume

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profeția făcută de ARSENIE BOCA înainte de Crăciun în 1948. PREVIZIUNEA CARE ZGUDUIE LUMEA. Ce se poate întâmpla din MOMENT ÎN MOMENT.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/parintele-arsenie-boca-02-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/parintele-arsenie-boca-02-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 35 Vizualizari <!-- --> Părintele Arsenie Boca a fost o țintă...

Preluat de la EVZ