loading…

Regele Mihai I se simte mai bine si este foarte bine ingrijit, a anuntat vineri Principesa Mostenitoare Margareta, cand a prezentat bradul si masa de Craciun, precizand ca regele intreaba in fiecare zi de tara, scrie hotnews.ro, care citează Mediafax.

“Este mai linistit acum si se simte putin mai bine, nu sufera, este foarte bine ingrijit. Noi o sa mergem acolo (in Elvetia n.r) imediat dupa Craciun, cu masina cu sotul meu, si sa stam pentru intai ianuarie cu Regele”, a declarat presei Principesa Mostenitoare Margareta.

Mai mult, Regele Mihai intreaba mereu despre tara. “Tot timpul (intreaba – n.r.), noi ii trimitem poze in fiecare zi, cu ce facem astazi, trimitem si cu curcanul ( pentru masa de Craciun – n.r.) pe care il facem trimitem poze e normal”, a mai declarat Principesa Mostenitoare Margareta.

Regele a ramas in Elvetia de Craciun, iar de Anul Nou Principesa Margareta, Principele Radu si Principesa Maria vor merge sa fie alaturi de el. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/principesa-margareta-anunt-de-craciun-despre-starea-regelui-mihai-33955.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/principesa-margareta-anunt-de-craciun-despre-starea-regelui-mihai-33955-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv