loading…

Pasagerii avionului libian care a fost deturnat și forțat să aterizeze vineri în Malta au sosit în capitala libiană Tripoli sâmbătă, a informat agenția de știri libiană LANA, relatează DPA.

Pasagerii au coborât dintr-un avion al companiei Afriqiyah Airways care i-a transportat din Malta, a precizat agenția.

Câțiva oficiali guvernamentali i-au întâmpinat la sosire pe aeroportul Mitiga din estul Tripoli.

Agenția nu a precizat câți pasageri au sosit în capitala libiană.

Doi atacatori au deturnat o cursă libiană internă a Afriqiyah Airways cu 111 pasageri și membri ai echipajului la bord. Avionul decolase din Sebha în jurul orei 10, cu destinația Tripoli. Aparatul și-a schimbat cursul brusc și a aterizat în Malta în jurul orei 11.30 ora locală, pe aeroportul internațional maltez. Toți pasagerii erau libieni.

După patru ore de negocieri, pirații aerului s-au predat și toți pasagerii și membrii echipajului au părăsit avionul nevătămați. Guvernul maltez a anunțat ulterior că atacatorii au folosit arme false.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/pasagerii-avionului-libian-deturnat-au-sosit-la-tripoli-din-malta-33973.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/pasagerii-avionului-libian-deturnat-au-sosit-la-tripoli-din-malta-33973-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv