loading…

 Tragedie în ajun de Crăciun la Iași. O tânără de 21 de ani din localitatea Uricani s-a aruncat în fața trenului Timișoara-Iași.

Femeia era diagnosticată cu schizofrenie și a încercat de mai multe ori să se sinucidă, potrivit tatălui său, scrie Mediafax.

Medicii nu au mai putut să o salveze. Accidentul a avut loc puțin după ora 11.

“La 11 si 7 minute am fost anunțati prin sistemul 112 că în zona Antibiotice a avut loc un accident feroviar, victimă fiind o tânăra de 21 de ani. Ne-am deplasat cu o ambulanță tip C2 cu medic și asistent. Victima era deja decedată, echipa SAJ nu a mai putut face nimic”, a declarat asistent șef Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Iași.

Anuntul la 112 făcut chiar de către șeful de tren.

“Este vorba despre un suicid, o femeie de 21 de ani s-a aruncat în fața trenului Timișoara-Iași”, a declarat pentru Mediafax Constantin Axinia, directorul CFR Călători Iași.

La locul intervenției a ajuns și un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Potrivit tatălui tinerei, fata era diagnosticată cu schizonfrenie și ar fi încercat de mai multe ori să se sinucidă. În această dimineață în jurul orei șapte a ieșit din casă zicând că se duce la baie și nu s-a mai întors.

Tatăl său a căutat-o în jurul casei, dar și în zona șinelor de tren, unde știa că s-a dus și în celelalte dăți când a vrut să se sinucidă. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/o-tanara-de-21-de-ani-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-in-fata-trenului-33971.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/o-tanara-de-21-de-ani-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-in-fata-trenului-33971-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv