Autor:
Anca Simionescu
|
sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 41 Vizualizari

<!–

–>

16-12/olga4-465×390

Olga Verbițchi a câştigat în august şi Trofeul Festivalului Internațional ”MusicForKids”, premiul fiind participarea la World Championship of Performing Arts – cel mai mare eveniment artistic desfășurat la Hollywood.

Olga Verbițchi a fost, cu siguranţă, una dintre cele mai iubite concurente de la X Factor, iar jurații au fost fascinați de evoluţia moldovencei. Deşi este doar o copilă, pe care toată lumea o alinta Pitica, atunci când vine în fața juriului, Olga devine alt om. Eleva lui solistului de la Carla s Dream i-a impresionat pe toţi, iar Ștefan Bănică a spus: „Ești cea mai mare artistă din show-ul ăsta. Când urci pe scenă copil se transformă în femeie. Ești minunată. Bravo ție”.

Olga este din Cruzești, mun. Chișnău, Republica Moldova şi vine dintr-o familie modestă. Are trei fraţi, care se ajută și se susțin reciproc. Pitica este în clasa a X-a, la un liceu cu profil real și este o elevă eminentă. Din anul 2014 este eleva Centrului de Dans și Vocal ”SIS N BRO”. În acești 2 ani, Olga a reușit să participe la mai multe concerte, festivaluri și concursuri vocale.

Olga Verbițchi a căștigat recent Trofeul Festivalului Internațional ”MusicForKids”, ediția a VII-a (Iași, România), premiul fiind participarea la World Championship of Performing Arts – cel mai mare eveniment artistic desfășurat la Hollywood.

Participarea la festival, în valoare de 2.500 USD, va fi acoperită de către organizatorii MusicForKids, fiind premiul mare al festivalului, dar pentru a a ajunge la Campionatul Modial al Artelor, Olga Verbițchi trebuia să acoperirea cheltuielile pentru viză, bilete avion, cazare și masă.

Suma Țintă era de €5,150, iar pe numele fetei a fost deschisă o pagină, pe Guvern 24, unde se puteau face donaţii. Suma era departe de a fi strânsă, deşi timpul aproape expirase. Visul Olgăi se poate îndeplini acum cu banii de la X Factor.

Tag-uri:
x factor, a căștigat recent Trofeul Festivalului Internațional, antena 1, Olga Verbițchi, MusicForKids, carla s dreams, hollywood

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marea câştigătoare de la X Factor provine dintr-o familie modestă şi este o elevă eminentă. Cu premiul câştigat va merge la Hollywood!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/olga4-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/olga4-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 41 Vizualizari <!-- --> 16-12/olga4-465x390 Olga Verbițchi a câştigat în...

Preluat de la EVZ