Autor:
Dana Lascu
|
sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 51 Vizualizari

<!–

–>

16-12/singur-465×390

Timişoara, Constanţa şi Iaşiul sunt oraşele care urmează Capitala în topul celor mai mulţi utilizatori pe care noul an îi găseşte fără partener, arată cel mai recent studiu realizat de cel mai mare site de dating din România.

Potrivit studiului, Bucureştiul conduce în topul oraşelor cu oameni care nu au un partener la sfârșit de an, de Sărbători. De altfel, aici sunt concentraţi şi cei mai mulţi utilizatori care folosesc datingul online: peste 36% din totalul de utilizatori activi, dintre care două treimi sunt bărbaţi.

Balanţa se echilibrează însă în cazul celor mai multe oraşe, micşorându-se această diferenţă considerabil. Pe locul secund în topul oraşelor cu oameni singuri de Sărbători se situează, în cazul bărbaţilor Timişoara, iar în cel al femeilor Cluj-Napoca. Media duce însă capitala Banatului pe locul doi în topul general, în timp ce Cluj-Napoca ajunge abia pe locul 7. Pe locul 3 în cazul femeilor care îşi caută un partener se află Iaşiul, în timp ce în cazul bărbaţilor acest loc revine constănţenilor.

„Dacă primul loc al clasamentului nu surprinde, dinamica locurilor următoare este interesantă. Am observat o mai multă încredere în eficienţa datingului online în Ardeal şi sud-estul ţării. De asemenea, indiferent de zona din care provin, un procent covârşitor caută pe site-ul nostru un partener pentru o relaţie de lungă durată, la care apreciază cel mai mult sinceritatea, lipsa viciilor, reciprocitatea în exprimarea sentimentelor. La polul opus, nu sunt interesaţi de religie, viziune politică, etnie sau profesie”, a declarat Flori Dragomir, vicepreşedinte Sentimente.ro.

Indiferent de locul unde se află sau de sex, utilizatorii au în comun câteva lucruri importante: sunt interesaţi de relaţii serioase şi/sau de căsătorie, sunt persoane cu studii medii şi superioare, care au pus cariera pe primul plan pentru mult timp şi acum încearcă să îşi găsească împlinirea şi pe plan sufletesc. În medie, ei au la activ în medie două – cinci relaţii de lungă durată.

De asemenea, în topul zodiilor, cei mai mulţi dintre cei care îşi caută perechea online sunt născuţi sub semnul Leului, după care urmează utilizatorii Rac şi cei Taur. În medie, aproape jumătate din totalul utilizatorilor activi au un animal de companie sau îşi doresc unul, cel mai mic procent înregistrându-se în Capitală. Aici doar 35% au un animal de companie.

Cei mai fericiți de Sărbători sunt locuitorii din Giurgiu, Sfântu Gheorghe și Slobozia, pentru că orașele lor sunt ultimele în topul localităților cu persoane care încă nu şi-au găsit un partener. 

Tag-uri:
Sărbători, singur, singuri, singurâtate, Crăciun, relații, iubit, iubită, partener, dating, sentimente, perechi

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ești singur de Sărbători ? ORAȘUL în care locuiești este de vină!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/singur-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/singur-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Dana Lascu | sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 51 Vizualizari <!-- --> 16-12/singur-465x390 Timişoara, Constanţa şi Iaşiul sunt oraşele...

Preluat de la EVZ