Autor:
Feri Predescu
|
sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Aproape 5000 de flacoane parfumuri, în valoare de peste 50.000 de euro, pe care doi cetăţeni ucraineni au încercat să le introducă ilegal în țară, au fost descoperite de polițiștii de frontieră de la Vama Veche în interiorul a două microbuze, ascunse în spatele unor pereți falși.

Cei doi cetățeni ucrainieni, D.Y. și H.S. în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, s-au prezentat ieri la Vama Veche, la intrare în țară, la volanul a două microbuze înmatriculate în Bulgaria. Polițiștii de frontieră mirosiseră că ceva nu este în regulă cu transportul și cu cei doi șoferi. Așa că au percheziționat amănunțit cele două microbuze.  

S-a descoperit, astfel, că mijloacele de transport erau prevăzute, în compartimentele de marfă, cu pereţi falşi. După înlăturarea pereților falși, au fost descoperite 30 genţi de voiaj, care conţineau 4.952 flacoane parfumuri de diferite gramaje și mărci, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța, Ionela Pasat, informează că șoferii, care nu dețineau documente de provenienţă pentru bunurile transportate, au declarat că au preluat gențile cu parfumuri dintr-o staţie peco din Bulgaria, de la un cetăţean ucrainean a cărei identitate nu o cunosc, și urmau să le transporte în Ucraina.

Parfumurile, în valoare totală de 225.000 lei, au fost confiscate, iar polițiștii de frontieră au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Tag-uri:
Vama Veche, Coastă Constanța, Ionela Pasat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandă cu parfumuri, “mirosită” de polițiștii de frontieră de la Vama Veche .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/microbuz-cu-parfumuri-pf-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/microbuz-cu-parfumuri-pf-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Feri Predescu | sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Aproape 5000 de flacoane parfumuri, în...

Preluat de la EVZ