loading…

Clubul brazilian Chapecoense a început reconstrucția și a transferat patru fotbaliști, după accidentul aviatic din Columbia în care antrenorul, 19 jucători și membrii ai staff-ului și-au pierdut viața, informează cotidianul spaniol Sport.

Portarul Elias, venit de la Juventude, fundașul Douglas Grolli, adus de la Cruzeiro, mijlocașul Dodo, sosit de la Atletico Mineiro, și atacantul Rossi, transferat de la Goias, sunt achizițiile reușite, momentan, de cei de la Chapecoense. După accident, mai mulți jucători sau foști jucători importanți, precum Ronaldinho, Eidur Gudjonsen sau Juam Roman Riquelme și-au anunțat intențiile de a juca pentru formația braziliană, însă, pentru moment, nu s-a concretizat nicio mutare.

“Formarea unei noi echipe ne va aduce multe bucurii, dar nu îi vom uita niciodată pe eroii care ne-au adus unde suntem astăzi”, a spus președintele clubului Chapecoense, Plinio David De Nes Filho, citat de Sport.es. Conform acestuia, echipa se concentra mai mult pe participarea în Copa Libertadores, aflându-se la prima participare din istorie.

Chapecoense a fost repartizată în Grupa 7 a Copei Libertadores, alături de Club Nacional (Uruguay), Lanus (Argentina) și Zulia (Venezuela).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clubul-chapecoense-a-transferat-patru-fotbalisti-dupa-tragedia-aviatica-in-care-mare-parte-din-echipa-a-murit-33980.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clubul-chapecoense-a-transferat-patru-fotbalisti-dupa-tragedia-aviatica-in-care-mare-parte-din-echipa-a-murit-33980-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv