loading…

De sărbători doamnele și domnii vor să arate bine, așa că hairstyliștii le propun, în completarea ținutelor, coafuri care pot fi făcute cu ușurință: bucle lejere, pentru femei, și părul cu volum în partea de sus, pentru bărbați.

Nu doar ținuta este foarte importantă de Crăciun și Revelion, ci și coafura, care trebuie să vină în completarea acesteia.

Hairstylistul Tony Onache recomandă în primul rând să se evite folosirea sclipiciului în păr, tapajul excesiv, coafurile elaborate și cocurile exagerate, nefiind recomandate nici buclele făcute cu placa de la rădăcina firului de păr și foarte fixe. Anul acesta de sărbători, la modă sunt coafurile naturale, lejere, cu volum și cu onduleuri ușoare.

Specialistul spune că în câteva secunde se poate trece de la părul buclat, lăsat pe spate, la o coafură elegantă. Este nevoie doar de o agrafă.

“Pentru trecerea dintre ani, vă recomand să purtați bucle, părul cât mai lejer aranjat, ca să vă confere un surplus de volum, iar naturalețea să fie singurul motiv pe care să-l scoateți în evidență. Dacă petreceți în familie, părul poate rămâne buclat. Dacă doriți să petreceți seara la un local, părul se poate prinde foarte ușor într-o parte, cu o singură agrafă. Este o idee deosebit de simplă pe care o puteți realiza fiecare dintre dumneavoastră acasă”, le explică hairstylistul doamnelor și domnișoarelor.

De asemenea, un look-ul natural, ușor de realizat, dar la modă, poate fi dat de părul buclat și împletit lejer într-o coadă. Nu sunt recomandate împletiturile rusești.

Pe cât de importante sunt coafurile pentru femei, pe atât de importante sunt și pentru bărbați, îndeosebi pentru cei tineri, care vor să fie remarcați.

“Propunerea mea pentru serile de Crăciun și Revelion este o tunsoare în trend, care are la bază un bros, cu foarte mult volum în partea de sus. Această tunsoare poate fi folosită atât la o ținută elegantă, într-un local, cât și într-o seară de sărbători petrecută, alături de prieteni, în club, purtând o ținută casual”, le recomandă, Tony, bărbaților îndrăzneți.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/buclele-lejere-coafura-ideala-pentru-doamne-de-craciun-si-revelion-33974.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/buclele-lejere-coafura-ideala-pentru-doamne-de-craciun-si-revelion-33974-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv