loading…

Meteorologii au prelungit, astăzi, până la ora 14:00, atenționarea nowcasting Cod galben de polei, valabilă pentru județul Constanța.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele trei ore, pe raza județului de la malul mării, local, vor fi posibile condiții de depunere a poleiului, scrie Agerpres.

Județele Brașov și Constanța, sub atenționare Cod galben nowcasting de ceață și polei

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, noi atenționări de ceață și polei, valabile, de această dată, pe raza județelor Brașov și Constanța.

Astfel, până la ora 11:00, în județul Constanța vor fi condiții de producere a poleiului.

De asemenea, până la ora 12:00, în județul Brașov (în localitățile: Făgăraș, Beclean, Drăguț, Hârșeni, Mândra, Pârâu, Recea, Sâmbătă de Sus, Șercaia, Șinca, Ucea, Viștea și Voila) se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității în trafic, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Local, vor exista condiții de formare a poleiului.

Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/atentionarea-meteo-de-polei-valabila-pentru-judetul-constanta-prelungita-pana-la-ora-14-00-33960.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/atentionarea-meteo-de-polei-valabila-pentru-judetul-constanta-prelungita-pana-la-ora-14-00-33960-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv