Autor:
Iasmina Ardelean
|
sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Ce cadouri vor face politicienii

Evenimentul zilei a discutat cu mai mulţi politicieni şi i-a întrebat ce cadouri le vor face apropiaţilor de sărbători. Câţiva dintre ei ştiu deja ce surprize le vor pregăti celor dragi, dar sunt şi dintre cei care au fost absorbiţi de activitatea politică şi nu au avut timp să se gândească la un cadou potrivit.

Valeriu Steriu, deputat PMP, este adeptul cadourilor cu valoare simbolică: „De regulă, scap uşor cu fiul meu, deoarece e mare meloman şi atunci merg întotdeauna pe ceva muzică, ori pe partea de instrumente, ori pe partea de albume muzicale, deşi din ce în ce mai mult se cer cele digitale pe care, probabil, în curând ni le vom face cadou direct pe telefon. În general, cadouri de suflet, nu neapărat cu valoare mare, ci cu valoare simbolică.”

Deputatul PNL,Cezar Preda, a declarat că a epuizat cadourile mari, dar că le va face mici atenţii celor dragi.

Deputatul PSD, Petre-Florin Manole, nu a avut timp să se ocupe de alegerea darurilor. “Pe cuvânt că nu m-am gândit la chestiunea asta, mă voi gândi după ce terminăm activitatea la Parlament, pentru mine este o activitate nouă şi mă gândesc numai aici, am de citit regulamentele, am de citit statutul, am de citit atâtea lucruri de mai multe ori, să-mi intre bine în cap, încât nu fac absolut nimic altceva până nu se termină toată activitatea.”

Mara Mareş, deputat PNL, preferă să ofere lucruri utile: “Pentru părinţi lucruri utile, practice. Pentru cei doi nepoţei voi lua cărţi şi dulciuri, voi fi mătuşa cea rea. Totuşi, le voi lua şi o mică jucărie”, a mărturisit ea.

Deputatul PMP, Robert Turcescu, ne-a dezvăluit că nu el face cadourile, ci Moş Crăciun. “Din ce am văzut, din redactarea scrisorilor către Moş Crăciun, încep cu cel mai mic membru al familiei, cu Vera, care nu ştie să scrie, dar am citit noi în ochişorii ei că şi-ar dori o bucătărioară cu care să se joace în camera ei. Fiica mea mai mare i-a scris lui Moş Crăciun că îşi doreşte un obiectiv pentru aparatul de fotografiat, iar soţia mea i-a scris lui Moş Crăciun că îşi doreşte un telefon nou. Acum, rămâne la latitudinea Moşului dacă au fost cuminţi şi vor primi toate aceste cadouri.

Radu Costin Vasilică, deputat PSD, a precizat că îi va dărui fiului său o placă de snowboard.

“Eu sunt genul de om care crede că nu este obligatoriu să faci cadouri la date fixe ori pentru că <>. De regulă prefer lucrurile simbolice și îmi place să îi prind pe cei dragi pe neașteptate. Cred că în această adevărată obsesie a consumismului, ținând cont că avem de sărbătorit Nașterea Domnului iar nu altceva, ar fi foarte bine ca fiecare dintre noi, înainte de a lua magazinele la rând, să îi pomenească pe toţi cei dragi în rugăciunile sale”, a opinat Daniel Gheorghe, deputat PNL.

De asemenea, Eugen Tomac, deputat PMP, a afirmat că va discuta cu cei de acasă pentru a afla ce îşi doresc. “În perioada aceasta, fiind foarte, foarte prins cu activitatea parlamentară, nu am reuşit să discut, dar ştiu că o parte din lucruri vor fi surprize”, a adăugat el.

Gabriel Petrea, deputat PSD, a declarat că “Pe cei mici i-am întrebat ce vor să le aducă Moşul, pentru că aşa e obiceiul şi fiecare şi-a exprimat câte o dorinţă, după cum le plac jucăriile sau lucrurile pe care le-au tot văzut la ceilalţi colegi. Am văzut că acum la modă sunt noile tehnologii, drone, maşini cu telecomandă care filmează, lucruri pe care noi nu le aveam pe vremea noastră. La părinţi, cadouri simbolice, pentru că ei îşi doresc mai mult să le fim alături, să mergem acasă de sărbători, dar lucruri obişnuite, nimic ieşit din comun.”

Întrebat ce cadouri le va face apropiaţilor, Ovidiu Raeţchi, deputat PNL, a răspuns: “Cărţi! Întotdeauna, cărţi. E cadoul cu care mergi la sigur. Mă rog, şi fetiţele care mi-au cerut patine de iarnă.”

Tag-uri:
Alegerile parlamentarilor, parlamentari cadouri, ce cadouri, cadou sarbatori, Craciun, cadouri de craciun

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegerile parlamentarilor în materie de CADOURI. Cu ce îi vor surprinde pe cei dragi de sărbători .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/targul-cadourilor-de-craciun-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/targul-cadourilor-de-craciun-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Ce cadouri vor face politicienii Evenimentul zilei...

Preluat de la EVZ