loading…

Un bărbat din județul Olt, ce figura pe lista urmăriților generali pentru o condamnare de cinci ani închisoare sub acuzația de cămătărie, a fost prins, joi, la Vama Cenad în timp ce încerca să treacă granița cu o mașină înmatriculată în Germania, anunță Poliția de Frontieră.

“În data de 22.12.2016, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timișoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților specifice, cetățeanul român Paul M., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza județului Olt, pasager într-un autoturism marca Deimler, înmatriculat în Germania.Cu ocazia efectuării controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autoritățile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 5 ani, pentru cămătărie”, se arată într-un comunicat remis astăzi de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Bărbatul a fost predat Inspectoratului Județean de Poliție Timiș pentru punerea în executare a mandatului, mai precizează Poliția de Frontieră.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-barbat-condamnatmp-la-5-ani-pentru-camatarie-a-fost-prins-in-timp-ce-incerca-sa-fuga-din-tara-33922.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-barbat-condamnatmp-la-5-ani-pentru-camatarie-a-fost-prins-in-timp-ce-incerca-sa-fuga-din-tara-33922-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv