loading…

Poliția Română a demarat, astăzi, o campanie prin care încearcă conștientizarea conducătorilor auto asupra pericolului vitezei excesive, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

“Poți să te joci în viață, dar să nu te joci cu viața! Alege să ajungi în siguranță la cei dragi! Alege viața!”, este numele campaniei demarate de Poliția Română, prin care polițiștii încearcă să aducă în atenția șoferilor pericolul vitezei excesive.

Mai multe personalități ale vieții publice din România, printre care președintele Comitetului Olimpic și Sportiv (COSR), Mihai Covaliu, fostul fotbalist Marius Lăcătuș, artistul Horia Brenciu, soprana Felicia Filip sau polițistul Marian Godină, transmit mesaje prin care le cer oamenilor să aibă grijă la volan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tragediile-rutiere-indoliaza-romania-in-fiecare-zi-poti-sa-te-joci-in-viata-dar-sa-nu-te-joci-cu-viata-33923.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tragediile-rutiere-indoliaza-romania-in-fiecare-zi-poti-sa-te-joci-in-viata-dar-sa-nu-te-joci-cu-viata-33923-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv