loading…

Sentință record pronunțată la Judecătoria Pătârlagele, în dosarul alunecării de teren de la Lunca Mare, consecință a unor acte ilegale ale fostului primar de la Nehoiu.

Florentin Lungu a fost condamnat în primă instanță la zece ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de toate cele nouă capete de acuzare cu care a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Celălalt inculpat în dosar, Crina Dicu, inginer silvic la Ocolul Silvic Privat Nehoiu, la data faptelor, a primit o sentință de patru ani și șapte luni de închisoare cu executare.

Cei doi trebuie să plătească și daune de câteva miliarde lei vechi Primăriei Nehoiu reprezentând contravaloarea lucrărilor necesare pentru îndreptarea și stabilizarea a alunecării de teren cauzate.

sursa: opiniabuzau.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sentinta-dura-pentru-un-fost-primar-inainte-de-craciun-10-ani-de-inchisoare-cu-executare-33929.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sentinta-dura-pentru-un-fost-primar-inainte-de-craciun-10-ani-de-inchisoare-cu-executare-33929-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv