Autor:
Antonia Hendrik
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 245 Vizualizari

<!–

–>

După ce Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Măgureanu şi Gelu Voican Voiculescu au fost puși sub inculpare în Dosarul Mineriadei, Petre Roman a avut o primă reacție, în direct, pentru B1 TV. Acesta a susținut că nu există absolut nicio dovadă care să indice că ar fi vinovat. Răspunsul său l-a enervat la culme pe Miron Cozma, care l-a făcut nerușinat și nesimțit.

”Cum am precizat și la Parchetul militar, această acuzație nu are absolut niciun fel de temei. Nu sunt dovezi care să implice o ilegalitate comisă de mine sau de Guvernul pe care l-am condus.

Tot desfășurătorul acelor zile, mai ales ziua de 13, arată că a fost un atac împotriva instituțiilor statului. Decizia pentru intervenția din 13 a fost perfect legată și cerută și de Procurorul General și a avut ca scop reinstaurarea liniștii în Piața Universității.

Răspunsul meu e categoric și fără echivoc și apăsat că nu există niciun fel de temei pentru asemenea acuzații!”, a declarat, pentru B1 TV, Petre Roman.

PETRE ROMAN: DECIZIA pentru intervenția din 13 iulie 1990 a fost LEGALĂ / MIRON COZMA: Aveai autoritatea legală să ÎMPUȘTI OAMENI?

Afirmațiile fostului premier l-au revoltat pe Miron Cozma, care nu a ezitat să-l acuze pe Petre Roman că este nesimțit.

”Aveai autoritate legală să împuști oamenii? Chiar nu vă e rușine să omorâți oameni?”, l-a întrebat Cosma pe Roman.

Fostul premier a închis telefonul, ceea ce l-a enervat și mai tare pe Cozma: ”Normal, că nu suportă adevărul! Nici el, nici comunistul de Iliescu! N-o să mai permit ca adevărul să fie trunchiat! Cu câtă nesimțire vine și spune că avea autoritate legală să împuști oamenii!”.

Tag-uri:
scandal, b1, Petre Roman, şi Miron Cozma, Iliescu, Măgureanu, acuzaţii, Procurorul General, Piața Universității, oameni omorâţi, dosarul Mineriadei

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDAL în direct! Petre Roman: DECIZIA pentru intervenția din 13 iulie 1990 a fost PERFECT LEGALĂ! Miron COZMA: Aveai autoritatea legală să ÎMPUȘTI OAMENI? Chiar nu vă e RUȘINE să OMORÂȚI OAMENI? .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/button-share-28.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/button-share-28-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Antonia Hendrik | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 245 Vizualizari <!-- --> După ce Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil...

Preluat de la EVZ