Autor:
Ana Petrescu
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 1 Comentarii
| 401 Vizualizari

<!–

–>

Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier

Sevil Shhaideh, cea care a fost propusă de către PSD și ALDE pentru funcția de prim-ministru, a avut o primă reacție pe Facebook, față de criticile și “comentariile răutăcioase”, despre care spune că sunt “fără rost”. Totuși, ea precizează că nu le-a șters pentru că fiecare om are dreptul la replică.

“Suntem 2,100 de prieteni. Vă mulțumesc pentru susținere și mesajele de încurajare! Am observat foarte multe comentarii răutăcioase fără rost, probabil și voi vă întrebați de ce nu le-am șters… Motivele sunt simple:
1) Fiecare are dreptul la replică.
2) Sunt 100% sigură că dupa maxim un an de guvernare, acestea se vor dovedi a fi complet false.
Am încredere în mine, am încredere în oamenii care mă susțin și, cel mai important, am încredere că noul PSD se va ridica la așteptările tuturor românilor!”, a scris, Shhaideh, pe pagina personală de Facebook. 

După anunțul făcut de PSD în legătură cu propunerea Sevilei Shhaideh pentru postul de premier, aceasta a fost criticată și ironizată pe rețelele de socializare.

Președintele Klaus Iohannis, a spus, ieri, că va desemna primul-ministru după Crăciun. Pe lângă propunerea social-democraților pentru funcția de premier, a mai fost făcută una de către PMP, în persoana președintelui executiv al partidului, Eugen Tomac.

Tag-uri:
sevil shhaideh, shhaideh, psd, premier, klaus iohannis, eugen tomac, pmp, alde

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REACȚIA lui Sevil Shhaideh la “comentariile răutăcioase” și criticile primite, după ce a fost propusă PREMIER de PSD și ALDE.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sevil_3-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sevil_3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | vineri, 23 decembrie 2016 | 1 Comentarii | 401 Vizualizari <!-- --> Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier ...

Preluat de la EVZ