Autor:
Feri Predescu
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 17 Vizualizari

<!–

–>

Premierul propus de PSD, Sevil Shhaideh, este „un profesionist desăvârșit” iar Liviu Dragnea este „adevăratul câștigător” al alegerilor parlamentare, potrivit președintelui organizației municipale a PSD Constanța, primarul Decebal Făgădău. Plus că, nominalizarea lui Sevil Shhaideh, este, după el, o victorie a sistemului public, atât de “blamat” până acum.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, nu-și mai încape în piele de bucurie că Sevil Shhaideh, membru PSD în organizația municipală a partidului, este persoana nominalizată de Liviu Dragnea la funcția de premier al României. “Despre doamna Sevil Shhaideh vă pot spune că nu am știut, dar am sperat. Că a fost o surpriză extraordinar de plăcută, că este un profesionist desăvârșit, un coleg extraordinar, un om deosebit. Peste tot unde a lucrat a sprijinit pe toată lumea. Am încredere maximă că va avea un mandat excelent, cu susținerea președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea”, a declarat primarul, Decebal Făgădău, pentru EVZ.

Nu uită să menționeze că și-ar fi dorit, evident, ca Liviu Dragnea să fie premierul Românieida, „pe de altă parte mă bucur că doamna Sevil Shhaideh are tot sprijinul dânsului, partidului și alianței și sunt convins că va face treabă bună”.  Oricum, părerea liderului local al PSD Constanța, Decebal Făgădău, este că premierul propus “sparge” multe bariere. “Este prima femei premier, este a noastră, și pentru noi este o premieră. Și pot să vă spun că, deasemenea, este un funcționar public de carieră care ajunge în funcția de premier”.

Decebal Făgădău crede că decizia lui Liviu Dragnea de a o propune pe Sevil Shhaideh este o “victorie” a sistemului public. “Multă vreme, acest sistem a fost blamat. Că sunt prea mulți funcționari publici, stau degeaba..Și, de la aceste vorbe aruncate, s-a ajuns la salarii mici, la o responsabilitate mare, la o presiune mare asupra funcționarilor publici. Este un moment de încredere că, atunci când muncești peste 20 de ani, așa cum a făcut-o doamna premier în sistemul public, îți faci datoria până la capăt, poți progresa.  Despre asta este vorba, despre evoluție”.

Primarul Decebal Făgădău confirmă  că, în calitatea sa de fost vicepriamr al Constanței, în 2011, a cununat-o civil pe Sevil Shhadeh cu soțul ei sirian.  “Bineînțeles că este un lucru de notorietate, am oficiat, am fost onorat să fac asta, am făcut-o din inimă, pentru om deosebit, și pentru un constănțean, un dobrogean care ne-a făcut și ne va face, întotdeauna, cinste”. Și tot la fel de onorat a fost și când, în iulie 2015, “doamna premier”, s-a înscris în PSD Constanța. “Vă repet, mă bucur din suflet pentru această nominalizare, mă bucură în egală măsură relația specială pe care o are cu  domnul Liviu Dragnea. Pentru că, să recunoaștem, adevăratul câștigător al alegerilor parlamentare se numește Liviu Dragnea”.

Tag-uri:
Decebal Făgădău, Sevil Shhaideh, Liviu Dragnea, Primarul Decebal, Sevil Shhadeh

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Constanței, Decebal Făgădău, o ridică în slăvi pe Sevil Shhaideh, bucuros de “relația specială” a colegei sale partid cu Liviu Dragnea .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/decebal-fagadau-evz-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/decebal-fagadau-evz-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Feri Predescu | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 17 Vizualizari <!-- --> Premierul propus de PSD, Sevil Shhaideh,...

Preluat de la EVZ