Autor:
Matei Năstase
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 5 Comentarii
| 808 Vizualizari

<!–

–>

Procurorii parchetului militar din cadrul Înaltei Curți și Casație și Justiție (ÎCCJ) l-au pus sub inculpare pe fostul președinte al României, Ion Iliescu, fostul premier, Petre Roman, fostul director al SRI Virgil Măgureanu și fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu, pentru infracțiuni contra umanității.

După aflarea acestei vești, fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a avut prima reacție la B1 TV:

„O surpriză și asta o subliniez (…) Mineriada este un termen absurd, care nu există și nu este recunoscut. Dar acea acțiune a fost pusă, chipurile, pe seama minerilor tocmai pe ideea că minerii erau cei care nu se puteau apăra. Miron Cozma nu a fost niciodată un om care să fie afiliat politic. Tocmai pentru aceasta, pentru că în permanență am fost împotriva tuturor, Miron Cozma a făcut 4 ani de închisoare pe vremea lui Constantinescu, 4 ani de închisoare pe vremea lui Ion Iliescu și 3 ani pe vremea lui Băsescu. (…) Acele manipulări KGB-iste ale lui Ion Iliescu că mulțumește minerilor lui Cozma sunt niște aberații care s-au produs după ce pe 13 iunie, cu bestialitate, au fost împușcați (…)”

Tag-uri:
miron cozma, liderul minerilor, inculpat, mineriada, dosar, ion liliescu, petre roman, virgil magureanu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima reacție a lui MIRON COZMA după ce ION ILIESCU a fost inculpat în ”DOSARUL MINERIADEI”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/miron-cozma-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/miron-cozma-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Matei Năstase | vineri, 23 decembrie 2016 | 5 Comentarii | 808 Vizualizari <!-- --> Procurorii parchetului militar din cadrul Înaltei Curți...

Preluat de la EVZ