loading…

Președintele Klaus Iohannis a trimis astăzi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, anunță Administrația Prezidențială.

“Legea privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative vizează eliminarea unor taxe stabilite în sarcina persoanelor fizice și juridice pentru anumite acte realizate sau servicii prestate de autorități și instituții publice. Politicile fiscal-bugetare ale statului, precum și concretizarea acestora reprezintă atributele autorității legislative și executive și nu fac obiectul controlului de constituționalitate. Din această perspectivă, deși Legea privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative a fost declarată constituțională în raport de criticile formulate, apreciem că se impune o reanalizare a acesteia de către Parlament sub aspectul efectelor resimțite de cetățeni”, afirmă Iohannis, în cererea de reexaminare transmisă președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/presedintele-klaus-iohannis-cere-parlamentului-reexaminarea-legii-privind-eliminarea-unor-taxe-si-tarife-33925.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/presedintele-klaus-iohannis-cere-parlamentului-reexaminarea-legii-privind-eliminarea-unor-taxe-si-tarife-33925-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv