Autor:
Andrei Călin
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 16 Vizualizari

<!–

–>

Liga Profesionistă de Fotbal a reacționatu după ce Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a cerut excluderea echipei lui Gigi Becali din prima ligă.

Marius Mitran, directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit un răspuns, după ce Florin Talpan, juristul CSA, a cerut oficialilor de la LPF să excludă Steaua din competiție. Mitran a afirmat că Liga I ar fi de neimaginat fără gruparea „roș-albastră”, singura care reușește să se mai mențină pe linia de plutire în fotbalul românesc.

„Este absolut îngrijorător tot ce se întîmplă în fotbalul românesc. Steaua este Steaua şi ţine pe umeri fotbalul românesc. Este singurul club care mai reuşeşte să plătească pentru transferuri şi din acei bani ţine alte 10 cluburi. Liga I fără Steaua ar fi un coşmar, nici nu vreau să ne gândim. Trebuie să spunem că Steaua care a pierdut aseară este adevărata Steaua. E imposibil ca noua echipă pe care Armata o face acum să fie primită acum în Liga I şi asta pentru că LPF nu are voie să înregistreze echipe departamentale”, a afirmat Marius Mitran.

Tag-uri:
talpan, steaua, lpf, marius mitran, excludere

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LPF a reacționat după ce Florin Talpan a cerut EXCLUDEREA Stelei din Liga I. „Ar fi un COȘMAR”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/22steauaagerpres-9287207-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/22steauaagerpres-9287207-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 16 Vizualizari <!-- --> Liga Profesionistă de Fotbal a reacționatu...

Preluat de la EVZ