Autor:
Dana Lascu
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 23 Vizualizari

<!–

–>

16-12/mos-craciun-licenta-465×390

Chiar dacă „pilotează” o sanie trasă de reni, Moș Crăciun transportă cadouri așa că autoritățile din Canada l-au pus să-și ia licență de pilot comercial. Ca orice pilot, an de an, Moș Crăciun trebuie să-și reînnoiască licența! Din fericire, simpaticul personaj tocmai a trecut cu bine atât testul scris cât și pe cel medical – în ciuda nivelului puțin cam ridicat de glicemie – și este apt să zboare de Crăciun, a anunțat Departamentul de Transport din Canada.

Ministrul canadian al Transporturilor, Marc Garneau, fost astronaut, a aprobat reînnoirea licenței de pilot a lui Moș Crăciun, după cum se arată într-un mesaj video transmis pe Twitter de Transport Canada.

„Moș Crăciun, am vești bune pentru tine, încă o dată ai performat la testul pentru licența de pilot, așa că iată certificatul”, spune Garneau în mesajul său către bărbatul cu barbă albă, îmbrăcat în costum roșu cu blăniță și cu mănuși negre, notează Agerpres.

Clipul video îl prezintă pe bărbatul în vârstă care parcurge testul de măsurare a acuității vizuale la care trebuie să citească literele „H” și „O”. În plus, acesta trebuie să predea și o probă de urină pentru analize.

„Sănătatea ta este bună. Nivelul glicemiei este puțin crescut, dar ești apt de drum, așa că veștile sunt bune”, îi mai spune Marc Garneau lui Moș Crăciun, iar acesta râde… „Ho, ho, ho!”

Marc Garneau a profitat de ocazie ca să îi reamintească Moșului ce reguli trebuie să respecte pentru a fi în siguranță în timp ce pilotează: „Nu folosi telefonul mobil și nu scrie mesaje în timp ce conduci sania prin văzduh”.

Tag-uri:
Moș Crăciun, Transport Canada, Marc Garneau, Garneau, Crăciun, licență, pilot, reni, sanie, cadouri

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului INCREDIBIL! VIDEO: Moș Crăciun are licență de PILOT COMERCIAL! Ministrul Transporturilor din Canada tocmai i-a reînnoit-o!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mos-craciun-licenta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mos-craciun-licenta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dana Lascu | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 23 Vizualizari <!-- --> 16-12/mos-craciun-licenta-465x390 Chiar dacă „pilotează” o sanie trasă...

Preluat de la EVZ