loading…

Acoperișul unui bloc de patru etaje din Câmpeni a fost cuprins de flăcări, astăzi, iar o persoană operată la picior a fost evacuată din apartament, în timp ce mai multe familii au ieșit singure.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat corespondentului Mediafax că pentru stingerea incendiului intervin 18 pompieri, ofițeri și subofițeri, cu două autospecială și o autoscară mecanică. Ei sunt ajutați de mai multe persoane de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Câmpeni și Abrud.

”Pompierii au ajutat la evacuarea unei persoane, de la etajul patru, care a suferit o operație la picior și nu putea pleca singură. Alte familii și-au părăsit singure apartamentele. Am înțeles că acoperișul era mansardat, dar nu pentru locuit”, a spus Alina Marescu.

Incendiul este localizat și nu există pericol de extindere.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/incendiu-la-acoperisul-unui-bloc-zeci-de-oameni-au-fost-evacuati-de-pompieri-33937.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/incendiu-la-acoperisul-unui-bloc-zeci-de-oameni-au-fost-evacuati-de-pompieri-33937-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv