loading…

Gruparea Stat Islamic din Siria a difuzat joi, pe site-urile jihadiste, o înregistrare video care prezintă cum sunt arși de vii doi soldați turci și a revendicat acțiunea, transmite AFP.

Imaginile violente îi arată pe cei doi bărbați în uniformă închiși într-o cușcă, de unde sunt scoși înainte de a fi legați și arși de vii, potrivit Agerpres.

Pe 29 noiembrie, armata turcă, citată de Reuters, anunțase că a pierdut contactul cu doi militari aflați în misiune împotriva grupării jihadiste Statul Islamic în nordul Siriei.

Agenția de știri a organizației jihadiste, Amaq, a indicat în aceeași zi că gruparea SI a capturat doi soldați turci într-un sat aflat la vest de al-Bab, în zona rurală din apropiere de orașul Alep.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gruparea-stat-islamic-a-difuzat-o-inregistrare-video-cu-doi-soldati-turci-arsi-de-vii-33904.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gruparea-stat-islamic-a-difuzat-o-inregistrare-video-cu-doi-soldati-turci-arsi-de-vii-33904-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv