Autor:
Dodo Romniceanu
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 75 Vizualizari

<!–

–>

Gruparea Stat Islamic din Siria a difuzat joi, pe site-urile jihadiste, o înregistrare video care prezintă cum sunt arși de vii doi soldați turci și a revendicat acțiunea.

Imaginile violente îi arată pe cei doi bărbați în uniformă închiși într-o cușcă, de unde sunt scoși înainte de a fi legați și arși de vii.

Pe 29 noiembrie, armata turcă, citată de Reuters, anunțase că a pierdut contactul cu doi militari aflați în misiune împotriva grupării jihadiste Statul Islamic în nordul Siriei.

Agenția de știri a organizației jihadiste, Amaq, a indicat în aceeași zi că gruparea SI a capturat doi soldați turci într-un sat aflat la vest de al-Bab, în zona rurală din apropiere de orașul Alep.

Tag-uri:
ISIS, soldati turci arsi, executie ISIS

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului GRUPAREA MORȚII a lovit din nou. Doi soldați turci au fost arși de vii iar imaginile cu ei murind în chinuri groaznice au fost postate pe internet. GALERIE FOTO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/1_19-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/1_19-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 75 Vizualizari <!-- --> Gruparea Stat Islamic din Siria a difuzat...

Preluat de la EVZ