Autor:
Matei Năstase
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 192 Vizualizari

<!–

–>

Propunerea venită din partea PSD pentru funcția de premier a stârnit numeroase păreri. Printre cei care au reacționat a fost și latifundiarul din Pipera, Gigi Becali. Acesta a comentat alegerea lui Sevil Shhaideh și l-a desființat pe Liviu Dragnea printr-un discurs xenofob și rasist.

”Vreți femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Aduceți Coranul în biserica țării? Credeți că ne mai rabdă Dumnezeu așa mult? Suntem prima țară din lume care pune o femeie musulmană ca premier, noi ne-am găsit mai democrați și dăm lecții de democrație. Nimeni din toată Europa nu mai are prim-ministru musulman. Râde toată Europa de noi. Cine o să ne dea înțelepciunea? Mahomed? Dumnezeu va da de pământ cu Dragnea și cu toată această batjocură de la noi din țară. Nu am nimic cu musulmanii, dar nu pot să uit de țara mea. Peste patru ani fac partid, așa o să fac. O să vedeți voi. Nu o să rămână țara asta cu oameni atei, fără niciun Dumnezeu.

O să citim Coranul la Guvern? Dragnea a făcut o greșeală mare. Când Dumnezeu îi va da palme, se va ridica greu. Nu te joci cu un neam întreg ortodox, să aduci o femeie musulmană să conducă. Ia hai să-l schimbăm pe Dragnea, să nu mai pună el femeie musulmană la conducere”, a declarant Gigi Becali la Antena 3.

Tag-uri:
becali, gigi becali, sevil shhaideh, europa, prim-ministru, femeie, musulmana, xenofob, rasist

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului GIGI BECALI, reacție HALUCINANTĂ după alegerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de premier. ”O să…” .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23becali-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23becali-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 192 Vizualizari <!-- --> Propunerea venită din partea PSD pentru funcția...

Preluat de la EVZ