Autor:
Andrei Călin
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 1 Comentarii
| 407 Vizualizari

<!–

–>

Steliștii au probleme și pe teren, și în instanțe FOTO: AGERPRES

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a pierdut dreptul de a folosi numele „Steaua”. Războiul cu Ministerul Apărării va fi decis de Înalta Curte de Casație și Justiție

Steaua lui Gigi Becali a revenit, în acest final de an, la denumirea de compromis: FCSB. Scandalul s-a reaprins după ce Curtea de Apel a decis că finanțatorul „ r o ș – albaștrilor” nu mai poate folosi denumirea „Steaua”.

Câștigase la Tribunalul București

Hotărârea a venit la puțin timp după ce Clubul Sportiv al Armatei a anunțat că, din sezonul viitor va înscrie o echipă – CSA Steaua – în liga a IV-a. Inițial, Becali primise acceptul de a folosi denumirea consacrată a clubului și renunțase la numele de FCSB. Primul episod al procesului s-a desfășurat la Tribunalul București, iar machidonul avusese câștig de cauză.„Dacă se dirijează de acolo, ce să fac?”

A c u m , „scorul” a devenit egal, 1-1, iar meciul decisiv se va desfășura la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Interesant este că procesul inițial, cel care a avut ca miză brandul Steaua, a avut o desfășurare asemănătoare. Becali a câștigat la prima instanță (Tribunalul București), apoi la cea de-a doua (Curtea de Apel), dar pierdut la ÎCCJ.

Finanțatorul echipei Steaua / FCSB a luat foc, ieri. „Vom avea recursul la Curtea Supremă. Dar, oricum, stau liniștit. Voi schimba numele. FCSB. Adică Fotbal Club Sportiv Becali. Nu numele e problema mea. Dacă o se întâmple așa, pentru mine e o provocare să vedem dacă suntem de partea adevărului sau a minciunii. Eu cred că la ÎCCJ sunt două soluții: ori a fost o răutate a judecătorilor, ori au intervenit serviciile militare. Dacă se dirijează de acolo, ce să fac, să mă pun eu împotriva puterii?”, a spus Becali.

Latifundiarul l-a atacat dur pe Marius Lăcătuș, simbolul Stelei, care a decis să se alăture proiectului inițiat de CSA Steaua: „El e o spiță. Habar n-are ce face. Îl manipulează. S-a dus să mănânce o pâine, în Spania a cheltuit bani, s-a dus să ia și el 4.000 de euro pe lună.”

„Venea la palat și cerșea”

Nu au scăpat nici Adrian Bumbescu și regretatul Lucian Bălan: „Bumbescu, da, m-a deranjat atitudinea lui. Venea la palat și cerșea 2.000 de euro, venea cu Bălan, Dumnezeu să-l ierte, și cerșeau bani. L-am angajat și le ziceam oamenilor, ce dacă e bețiv?”. El le spunea familiilor care aveau copii la clubul meu să se ducă la CSA, la Boroi”, a tunat Becali.

Tag-uri:
becali, gigi becali, steaua, FCSB, Clubul Sportiv al Armatei, CSA Steaua

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali-MApN, scor 1-1. Meciul decisiv se joacă la Curtea Supremă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23steauaagerpres-9318999-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23steauaagerpres-9318999-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | vineri, 23 decembrie 2016 | 1 Comentarii | 407 Vizualizari <!-- --> Steliștii au probleme și pe teren, și...

Preluat de la EVZ