Autor:
Ana Petrescu
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 84 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea, noi amenințări la adresa lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea lansează un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis. Liderul PSD îi reproșează, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că prin retrimitea în Parlament a legii prin care sunt eliminate cele 102 taxe, șeful statului nu face decât să acționeze în detrimentul românilor.

Totodată, șeful social-democraților îl avertizează pe Iohannis că PSD nu va renunța sub nicio formă, iar majoritatea parlamentară va vota legea.

“Vă asigur că majoritatea parlamentară va vota din nou legea privind eliminarea celor #102taxe nefiscale, trimisă astăzi de Președinte la reexaminare! Este doar o amânare din care toți românii au pierdut, în detrimentul companiilor străine care încasează taxele radio-tv în schimbul unor comisioane grase”, a scris Dragnea pe rețeaua de socializare.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind eliminarea unor taxe şi tarife, cât şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Șeful statului a  subliniat că reducerea de taxe trebuie să fie însoţită de o îmbunătăţire a procedurilor administrative şi a disciplinei bugetare. El a adăugat că problemele cu care se confruntă Televiziunea Publică şi Radioul Public sunt “vechi şi sistemice şi ele se datorează, în principal, cadrului legislativ în temeiul căruia acestea funcţionează”. 

Şeful statului a indicat faptul că o analiză şi, implicit, o decizie asupra surselor de finanţare a acestor servicii poate fi făcută numai în cadrul unei abordări mai largi care să vizeze o reformă autentică a modului de funcţionare a serviciilor publice de radio şi televiziune. El a precizat că, în contextul bugetar actual, modificarea adusă art. 41 în sensul că prin legea bugetară anuală se aprobă fondurile de la bugetul de stat alocate Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune apare ca inaplicabilă. 

Citește și: Iohannis RETRIMITE în Parlament LEGEA referitoare la ELIMINAREA a 102 taxe

Tag-uri:
dragnea, liviu dragnea, klaus iohannis, iohannis, 102 taxe, lege, parlament, psd

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea, un NOU ATAC la Klaus Iohannis. Ce îi REPROȘEAZĂ șefului statului cu privire la LEGEA eliminării a 102 taxe.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/liviu-dragnea-rzv_2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/liviu-dragnea-rzv_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 84 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea, noi amenințări la adresa lui Klaus...

Preluat de la EVZ