loading…

Igor Dodon a preluat oficial, astăzi, mandatul de președinte al Republicii Modova în cadrul unei ceremonii la Palatul Republicii, unde au fost invitate aproximativ 800 de persoane dar la care nu a participat niciun fost șef de stat, relatează Radio Chișinău.

Susținătorii lui Igor Dodon au urmărit ceremonia din stradă, pe ecranele instalate pe frontonul Palatului Republicii.

Totodată, la Biblioteca „B. P. Hașdeu”, asociația „Tinerii Moldovei” a organizat o contramanifestație de protest împotriva învestirii lui Igor Dodon.

Ședința a fost una sobră și a durat ceva mai mult de 20 de minute. Însemnele statului i-au fost înmânate lui Igor Dodon de președintele interimar al Curții Constituționale Victor Popa, întrucât președintele instituției, Alexandru Tănase, este în concediu, potrivit Serviciului de Presă al Curții Constituționale.

De asemenea, la ceremonie nu a participat niciunul din foștii președinți ai Republicii Moldova, nici ultimul șef al statului, Nicolae Timofti.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dodon-a-preluat-mandatul-de-presedinte-al-r-modova-33948.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dodon-a-preluat-mandatul-de-presedinte-al-r-modova-33948-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv