Autor:
Dodo Romniceanu
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin a susținut, vineri, conferința de presă-maraton anuală, răspunzând vreme de mai multe ore numeroaselor întrebări ale jurnaliștilor ruși și străini.

Putin a început, că de obicei, cu întrebări despre situaţia economică. A trecut apoi la politică externă. “Sunt surprins de oficialii administraţiei Obama, care vor să demonstreze că au cea mai puternică armata din lume. Nimeni nu pune asta la îndoială. Am spus doar că Rusia e mai puternică decât orice potenţial agresor”, a declarat Puţin, care a menţionat dezvoltarea armamentului nuclear.

“Nu am încălcat niciun acord, ne respectăm angajamentele privind numărul de focoase nucleare”, a spus Putin, acuzând SUA şi Marea Britanie de proliferare a armelor atomice. “Dacă cineva stimulează o cursa a înarmării nucleare, nu noi suntem aceia”.

Liderul de la Kremlin a negat orice implicare oficială în spargerea mailurilor democrate şi în campania electorală din SUA, spunând însă că doar el a crezut în victoria lui Trump.

Întrebat despre relaţiile Rusiei cu Turcia după asasinarea ambasadorului rus, liderul de la Kremlin a spus că acestea vor continua şi că în ultimele luni cele două state au găsit împreună soluţii de compromis. Despre Alep, preşedintele a afirmat că Rusia a desfăşurat aici “o acţiune umanitară de mare amploare”.

Tag-uri:
Vladimir Putin, conferinta kremlin, aramata sua, Rusia Siria, Rusia Turcia, liderul de la Kremlin

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Declarație șoc la Kremlin. Vladimir Putin recunoaște că SUA au ce mai puternică armată din lume.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/putin1-465x390-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/putin1-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Vladimir Putin Președintele rus Vladimir Putin a susținut,...

Preluat de la EVZ