loading…

Antrenorul Dan Alexa a anunțat, astăzi, că s-a înțeles cu Concordia Chiajna și a semnat un contract pe două sezoane și jumătate, după ce joi înțelegerea cu ASA Târgu Mureș a fost reziliată de comun acord.

Fost antrenor, printre altele, la Rapid și ACS Poli Timișoara, Alexa îl va înlocui pe banca Concordiei pe Emil Ursu. Totuși, Alexa nu va putea fi numit antrenor principal cu acte în regulă, deoarece nu are licența Pro, astfel că va fi trecut ca antrenor secund, în timp ce “principal” va fi Costel Ilie, potrivit Digi Sport. Daniel Stanciu ar urma și el să ajungă la formația ilfoveană, alături de o parte din jucătorii de la ASA Târgu Mureș, notează acceași sursă citat de Mediafax.

“Am participat în cursul zilei de azi la o ședință cu președintele Concordiei Chiajna (n.r. – Cristian Tănase) și ne-am înțeles. Am semnat pe o perioadă de două sezoane și jumătate. Principalul obiectiv, cel pe termen scurt, este evitarea retrogradării, iar cât ține de planul pe termen lung, este formarea unui lot omogen”, a spus Alexa, conform digisport.ro.

Dan Alexa o va prelua pe Concordia Chiajna de pe locul 12 în clasament, cu 17 puncte după 21 de etape, și mai mult ca sigur se va lupta în play-out la finalul sezonului regulat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dan-alexa-va-fi-antrenorul-concordiei-chiajna-pentru-urmatoarele-doua-sezoane-si-jumatate-33941.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dan-alexa-va-fi-antrenorul-concordiei-chiajna-pentru-urmatoarele-doua-sezoane-si-jumatate-33941-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv