Autor:
Dodo Romniceanu
|
vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 96 Vizualizari

<!–

–>

Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie că expune viața privată a copiilor lor și i-a cerut judecătorului să secretizeze detaliile privitoare la aceștia în cadrul procesului de divorț, extrem de mediatizat, de soția sa.

Avocații lui Pitt (52 de ani) afirmă că actrița, care a intentat divorț în luna septembrie, nu este interesată suficient de bunăstarea copiilor cuplului și susțin că echipa legală a acesteia tinde să îi denigreze public pe copii — potrivit unei moțiuni depuse miercuri la o instanță din Los Angeles.

Echipa actorului argumentează că vedeta din “Maleficent” a încălcat în special un acord privind protecția vieții private a celor șase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, dezvăluind numele psihoterapeuților consultați de către familia lor.

Jolie, care dorește divorțul de actor, pe motiv de “diferențe ireconciliabile”, a cerut custodia completă a copiilor, în timp ce actorul își dorește custodia comună.

Pitt a primit până în prezent permisiunea de a-și vizita copiii, dintre care trei au fost adoptați, doar sub supravegherea un terapeut, în cadrul unui acord de custodie temporară.

O audiere care analizează moțiunea depusă de Brad Pitt a fost fixată pentru data de 17 ianuarie.

Tag-uri:
Brad Pitt, Angelina Jolie, Brad Pitt divort, Angelina Jolie copii

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt o atacă năucitor pe Angelina Jolie. Ce spune actorul că le face fosta sa parteneră copiilor.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/bp-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/bp-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | vineri, 23 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 96 Vizualizari <!-- --> Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie...

Preluat de la EVZ