loading…

Presupusul autor al atentatului de la Berlin a fost împușcat mortal de poliție, în această dimineață, în orașul italian Milano, relatează ziarul La Repubblica.

Anis Amri, tunisianul în vârstă de 24 de ani dat în urmărire în Uniunea Europeană după atentatul cu camion comis pe 19 decembrie la Berlin, soldat cu 12 morți și aproape 50 de răniți, ajunsese, în cursul nopții de joi spre vineri, cu un tren care venea de la Paris, în Gara Sesto San Giovanni din Milano.

Imediat după ieșirea din Gara Sesto San Giovanni în Piața 1 Mai, doi agenți de poliție i-au cerut suspectului documentele de identitate.

Tunisianul a deschis focul spre agenții de poliție și a strigat “Allah Akbar”, o sintagmă utilizată de teroriștii islamiști.

Anis Amri a fost împușcat mortal de polițiștii italieni.

Unul dintre agenții de poliție a fost rănit în umăr schimbul de focuri produs în jurul orei 3.00 dimineața (4.00, ora României).

Anis Amri, un tunisian care avea legături cu rețeaua teroristă Stat Islamic, este considerat de autoritățile germane drept autorul atentatului cu camion comis pe 19 decembrie la Berlin, soldat cu 12 morți și 49 de răniți.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/autorul-atacului-de-la-berlin-a-fost-impuscat-mortal-de-politie-in-orasul-italian-milano-33919.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/autorul-atacului-de-la-berlin-a-fost-impuscat-mortal-de-politie-in-orasul-italian-milano-33919-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv