loading…

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și efectuează o anchetă în cazul unei fetițe de 11 ani, de la un centru de plasament, care a murit după ce medicii de la Spitalul Municipal Bârlad ar fi refuzat să o interneze.

Potrivit sursei citate, sesizarea din oficiu și ancheta vizează posibila încălcare a articolului 22 și articolului 49 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și protecția copiilor și a tinerilor.

Avocatul Poporului s-a sesizat după ce un post de televiziune a difuzat un reportaj despre acest caz. În respectivul reportaj se preciza că fetița era imobilizată la pat încă de la naștere și avea nevoie permanent de îngrijiri medicale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ancheta-in-cazul-fetitei-din-barlad-care-a-murit-dupa-ce-medicii-ar-fi-refuzat-sa-o-interneze-33933.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ancheta-in-cazul-fetitei-din-barlad-care-a-murit-dupa-ce-medicii-ar-fi-refuzat-sa-o-interneze-33933-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv