Autor:
Andrei Călin
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 24 Vizualizari

<!–

–>

Florin Talpan

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a declarat că echipa finanțată de Gigi Becali ar trebui să dispară din prima ligă și să predea locul.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a transmis că Gigi Becali deține fraudulos locul în Liga I, pentru formația pe care o finanțează. Talpan a spus că gruparea lui Becali ar trebui să dispară, pentru că a evoluat fără acordul CSA Steaua.

„Sunt convins că ei nu vor avea nicio şansă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Brandul este al CSA Steaua, palmaresul este tot al Clubului Sportiv al Armatei. Gigi Becali a cerut consimţământ pentru dreptul de utilizare al mărcii în 2004, dar eu m-am opus. Domnul Becali a pus mâna pe aceasta echipă în mod fraudulos, iar acest lucru este demonstrat în instanţă. Cred că acastă echipă a lui Gigi Becali trebuie să dispară pentru că din 2004 au evoluat fara acordul nostru. Prin toate manevrele pe care le-au făcut, ar trebui sa predea locul din Liga 1 echipei CSA. Ei au o altă denumire, s-au afiliat la FRF fără niciun drept. Am trimis notificări către FRF, la care nu au dorit să-mi răspundă. Ei au dat o altă interpretare hotărârii. FCSB trebuie retrogradată în liga a patra Domnul Boroi poartă şi el o mare responsabilitate pentru toate acestea şi ar trebui să răspundă”, a spus Talpan la Digi Sport.

Tag-uri:
gigi becali, steaua, mapn, csa, florin talpan

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului VERDICT. „Această echipă a lui Gigi Becali ar trebui să dispară. Ar trebui să predea locul din LIGA I”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/florin-talpan-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/florin-talpan-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 24 Vizualizari <!-- --> Florin Talpan Florin Talpan, juristul CSA Steaua,...

Preluat de la EVZ