loading…

Un bărbat de 69 de ani, din București, a intrat în sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești având asupra lui un pistol cu bile, un cuțit și două pumnale artizanale.

Bărbatul nu deține autorizație pentru pistol. Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, bărbatul a intrat în sediul DNA din Ploiești pentru a reclama mai mulți polițiști, nemulțumit fiind de activitatea acestora într-un dosar de furt, notează Mediafax.

“În momentul în care a fost întrebat de jandarm dacă deține asupra lui arme, bărbatul a spus că da. A scos un pistol cu bile și un cuțit”, a declarat Leonard Dragomirescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova.

Jandarmii au sesizat polițiștii care au demarat cercetările. “Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor nerespectarea regimului armelor și munițiilor și port ilegal de arme periculoase” a declarat Marian Popescu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Surse au declarat corespondentului Mediafax că bărbatul deține o casă în localitatea Măneciu din Prahova și că ar fi plecat luni din București.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-barbat-din-bucuresti-a-intrat-inarmat-in-sediul-dna-ploiesti-33882.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-barbat-din-bucuresti-a-intrat-inarmat-in-sediul-dna-ploiesti-33882-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv