loading…

Un tânăr din Uricani a murit, astăzi, în urma unor multiple traumatisme suferite după ce a căzut accidental de pe un bloc.

Accidentul s-a petrecut în jurul prânzului, medicii nemaiputând face nimic pentru a salva viața tânărului.

”Victima, care a suferit multiple traumatisme și hemoragii interne, a fost preluată de un echipaj cu medic al Ambulanței Lupeni. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate atât în ambulanță cât și în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Lupeni, aceasta a decedat”, a declarat, pentru Mediafax, doctorul Călin Dumitrescu de la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara.

Tânărul de 26 de ani a căzut accidental de pe un bloc din localitatea hunedoreană Uricani, iar polițiștii hunedoreni confirmă și ei accidentul.

”Verificările arată că bărbatul făcea reparații în regie proprie la acoperișul unui bloc cu patru etaje, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Polițiștii hunedoreni spun că tânărul nu era angajat la o societate de profil.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tragedie-un-tanar-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-pe-acoperisul-unui-bloc-33878.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tragedie-un-tanar-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-pe-acoperisul-unui-bloc-33878-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv