Autor:
Maria Mocanu
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

<!–

–>

Secrtetul fructuli pe care îl consumă toți românii sunt clementinele. Ele se numără printer fructele preferate ale multora dintre noi. Acetă varietate de mandarină altoită cu portocală sunt apreciate pentru gustul şi savoarea lor, dar şi pentru vitaminele pe care acestea le conţin.

Dacă sunteți la dietă, trebuie să știți că două clementine au 60 de calorii, ceea ce reprezintă un lucru important pentru persoanele care țin la siluetă.

Mai mult, sunt bogate în vitamina C şi conţin magneziu, fier,potasiu şi calciu, care menţin funcţionarea în condiţii normale a sistemului muscular şi nervos.

Conțin multe fibre, care sunt foarte utile în digestie, având un aport deosebit la scăderea colesterolului rău din sânge. Datorită prezenţei fibrelor şi a potasiului, clementinele sunt foarte bune în procesul de detoxifiere.

Clementinele au fost create de Louis Charles Trabut, în 1900, prin altoirea portocalului cu mandarinul.

Aceste fructe pline de vitamine se înmulțesc doar prin procesul de altoire. Gustul şi aspectul diferit al clementinelor se datorează soiurilor diferite de portocal şi mandarin din care rezultă clementinele, anunță realitatea.net.

Tag-uri:
secretul, clementine, vitamine

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SECRETUL FRUCTULUIpe care îl consumă toți românii! Excelente SURSE DE VITAMINE.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fructe-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fructe-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Maria Mocanu | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari <!-- --> Secrtetul fructuli pe care îl consumă toți...

Preluat de la EVZ