loading…

Sebastian Ghiță, fost deputat, era filat încă de săptămâna trecută de polițiștii DOS, luni seara fiind pierdut de cei care îl urmăreau pe DN1, în timp ce se îndrepta către casă de la un eveniment al SRI.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax că Sebastian Ghiță ar fi fost filat de polițiștii Direcției pentru Operațiuni Speciale (DOS) încă de săptămâna trecută, la cererea procurorilor. Fostul parlamentar ar fi fost văzut ultima dată de cei care îl monitorizau luni seara, în timp ce se îndrepta către locuința sa din Ploiești, după ce mașina lui ar fi dispărut din raza vizuală a polițiștilor.

Sursele citate susțin că polițiștii care îl supravegheau ar fi spus că acesta conducea cu peste 200 km/h și ca un alt autoturism i-ar fi blocat pe polițiști. Ulterior, mașina în care se afla Sebastian Ghiță a fost găsită la locuința sa, astfel că cei care efectuau filajul ar fi crezut că doarme.

Polițiștii ar fi anunțat procurorul că Sebastian Ghiță nu e de găsit la o zi distanța, marți, în jurul orei 16.00, susțin aceleași surse.

Până la ora transmiterii știrii, reprezentanții Poliției Române nu au făcut nicio precizare referitoare la acest subiect.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a informat, joi dimineață, Înalta Curte de Casație și Justiție că Sebastian Ghiță este de negăsit, încălcând prevederile ordonanței prin care s-a dispus măsura controlului judiciar. Procurorii iau în calcul să ceară arestarea acestuia, potrivit unor surse.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sebastian-ghita-pierdut-luni-seara-de-politistii-care-il-filau-33872.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sebastian-ghita-pierdut-luni-seara-de-politistii-care-il-filau-33872-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv