Autor:
Alexandru Toader
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 175 Vizualizari

<!–

–>

Marius Lăcătuș

Curtea de Apel București a anunțat, aseară, că Gigi Becali nu mai poate utiliza marca „Steaua”. Astăzi, Marius Lăcătuș, directorul tehnic al CSA Steaua, a făcut primele declarații în acest caz.

Gigi Becali a primit o locitură dură, aseară, după ce magistrații Curții de Apel i-au interzis să mai folosească numele „Steaua”. Însă decizia nu este definitivă și poate fi atacată de latifundiarul din Pipera. În urma aceste hotărâri, Marius Lăcătuș a spus că abia după decizia defintivă își va da cu părerea despre viitorul formației lui Gigi Becali.

„S-a dat o decizie, mai este o cale de atac, Înalta Curte, să aşteptăm, să vedem ce se va întâmpla. Ceea ce este important, juristul Florin Talpan şi-a făcut foarte bine temele. Mie nu-mi place să-mi dau cu părere faţă de alte cluburi. Fiecare face aşa cum trebuie. Sigur, Steaua este un brand cunoscut atât în ţară, cât şi în Europa. Din discuţiile pe care le-am avut cu cei din conducerea clubului (n.r. CSA Steaua), nu cred că va fi o discuţie să se ajungă la o înţelegere (n.r. cu FCSB) atât timp cât încă sunt procese pe rol. Eu cred că trebuie să aşteptăm să vedem ce decizii se vor lua şi apoi putem să discutăm cu actele în faţă.

Eu vreau să evit să intru în scandal. Când lucrurile se vor aşeza, când se vor lua decizii finale, atunci poate vom discuta altfel”, a declarat „Fiara”, pentru ProSport.

Tag-uri:
Marius Lăcătuș, Gigi Becali, Steaua, Armata, Curtea de Apel, Lacatus, CSA

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REACȚIA lui Marius Lăcătuș, după ce lui Gigi Becali i s-a INTERZIS să mai folosească numele „Steaua”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23lacatus-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23lacatus-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Alexandru Toader | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 175 Vizualizari <!-- --> Marius Lăcătuș Curtea de Apel București a anunțat,...

Preluat de la EVZ