loading…

În decembrie – o serie de experți în diferite industrii se întrec în profeții, însă una dintre acestea a atras atenția presei internaționale: tot internetul va fi închis timp de 24 de ore.

Previziunea a fost făcută de un specialist al companie americane de soluții de securitate LogRhytm – potrivit lui James Carder, șeful de securitate și vicepreședintele acestei companii, va exista o problemă care nu va ține doar de aspectele tehnice și care îi va împiedica pe oameni să își încarce selfie-urile pe Instagram, de pildă, conform Mediafax.

”În 2017, vom avea o lovitură mare la un moment dat, undeva. Dacă internetul se va prăbuși, piețele financiare vor cădea”, spune el.

Expertul de securitate a declarat jurnaliștilor de la Business Insider că au existat o serie de semne în acest sens pe parcursul anului 2016.

”Am văzut atacuri de securitate care au oprit funcționalitatea Twitter și Spotify pentru câteva ore. Acestea erau doar teste”, a spus el.

Carter a prezis și că problema știrilor false se va înrăutăți, iar hackerii vor ținti instituții media importante precum CNN și Fox News: ”Cred că hackerii se vor concentra pe două-trei instituții media importante în vederea promovării libertății de exprimare”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/profetii-in-2017-internetul-va-fi-inchis-timp-de-24-de-ore-33880.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/profetii-in-2017-internetul-va-fi-inchis-timp-de-24-de-ore-33880-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv