Autor:
Maria Mocanu
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 86 Vizualizari

<!–

–>

Premieră în presă. Și-a schimbat sexul la 5 ani. Avery Jackson, o fată de doar 9 ani din SUA, care și-a schimbat sexul în 2012, a ajuns pe prima pagina a revistei “National Geographic”.

Potrivit Agerpres, transsexualismului îi afectează și pe copii încă de la o vârstă foarte fragedă, demonstrează “National Geographic”. Revista americană a dezvăluit coperta primului număr din 2017, consacrată lui Avery Jackson, o fetiță de 9 ani care este transsexuală de la vârsta de cinci ani, o premieră în presă.

Titlul folosit este “Revoluția genului” și citează o declarație a lui Avery Jackson pe coperta revistei, potrivit căreia: “ceea ce este bine în faptul că am devenit fată este că nu mai sunt obligată să semăn cu un băiat”.

Redactorul șef al “National Geographic”, Susan Goldberg, a explicat de ce au au ales ca acest subiect să fie în primul număr al revistei din 2017. “Vrem să aruncăm o privire asupra rolurilor tradiționale ale genului, în întreaga lume, dar vrem în același timp să ne uităm la gen ca la un spectru”.

“Astăzi nu vorbim numai despre rolul genurilor pentru băieți și fete, evocăm de asemenea înțelegerea noastră tot mai mare a oamenilor care sunt implicați în această chestiune a genului”, a adăugat ea.

Mai mult, Susan Goldberg spune că aproximativ  80 de copii cu vârsta de 9 ani, întâlniți în întreaga lume, vor fi prezenți în paginile revistei pentru a discuta despre aceast subiect delicat.

Tag-uri:
premieră, premieră în presă, transsexualism, america

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PREMIERĂ ÎN PRESĂ. Și-a SCHIMBAT SEXUL la 5 ani. Ce a determinat-o pe o americancă să i-a această DECIZIE .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/avery-jackson-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/avery-jackson-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 86 Vizualizari <!-- --> Premieră în presă. Și-a schimbat sexul la...

Preluat de la EVZ