loading…

Organizația americană de apărare a drepturilor animalelor PETA a denunțat astăzi moartea violentă a mii de crocodili în fermele din Vietnam care furnizează piei companiei LVMH, proprietară a mărcii de lux Louis Vuitton, relatează EFE.

“Pieile acestor crocodili sunt folosite pentru a confecționa genți de lux, portofole și alte articole vândute în întreaga lume”, a declarat într-un comunicat Danielle Katz, directoarea asociată a campaniilor PETA.

Prin intermediul unui videoclip care indică scene brutale, organizația prezintă situațiile în care lucrătorii din aceste ferme fac o gaură în capul unui crocodil când este încă viu. Apoi, îl ucid înfigând o bară de metal prin orificiu și care străbate corpul prin coloana vertebrală, scrie EFE.

Filmarea acestui “cost ascuns” al modei include și declarația unui lucrător anonim de la fermă, care spune că “uneori” jupoaie crocodilii când sunt încă vii și că agonia lor până să moară poate “dura între patru și cinci ore”.

Organizația insistă că această “piață exotică de pielărie” din Vietnam exportă aproximativ 30.000 piei de crocodil în fiecare an care ajung, potrivit lor, în fabricile Louis Vuitton, printre “alte mărci”.

sursa: Agerpres.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/peta-denunta-moartea-violenta-a-crocodililor-pentru-confectionarea-de-genti-louis-vuitton-33901.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/peta-denunta-moartea-violenta-a-crocodililor-pentru-confectionarea-de-genti-louis-vuitton-33901-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv