loading…

Poliția germană a arestat patru persoane despre care se suspectează că ar fi comunicat cu presupusul autor al atentatului din Berlin, tunisianul Anis Amri, a anunțat cotidianul Bild, care îl citează pe Procurorul General al Germaniei, informează Reuters.

Procurorul general nu a putut fi contactat pentru declarații, relatează Reuters.

Potrivit presei, în ultimele 24 de ore, poliția a descins în mai multe locații, în căutarea lui Amri, inclusiv un centru pentru refugiați din Emmerich, în vestul Germaniei, unde tunisianul a locuit pentru câteva luni, dar și două apartamente din Berlin, conform Mediafax.

Individul este căutat după ce a omorât un șofer de TIR polonez și a folosit vehiculul pentru a lovi zeci de persoane, pe 19 decembrie, la un târg de Crăciun desfășurat în Berlin, într-un atentat soldat în total cu 12 morți și 49 de răniți și revendicat de rețeaua teroristă sunnită Stat Islamic.

Teroristul în vârstă de 24 de ani, care are înălțimea de 1,78 m, păr negru și 75 de kg, este căutat în spațiul Uniunii Europene, autoritățile germane avertizând că este înarmat și periculos.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/patru-persoane-arestate-pentru-legaturi-cu-suspectul-in-cazul-atentatului-de-la-berlin-33866.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/patru-persoane-arestate-pentru-legaturi-cu-suspectul-in-cazul-atentatului-de-la-berlin-33866-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv