Autor:
Maria Mocanu
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 211 Vizualizari

<!–

–>

Merită să vezi cum reacționează un urs panda gigant când vede primul om de zăpadă din acest an.

Se întâmplă în Canada, în parcul zoo din Toronto. Un urs panda gigant a avut parte de o surpriză de proporții din partea îngrijitorilor, care i-au adus în dar o jucărie din zăpadă. Înregistrarea postată pe pagina personală de socializare a parcului zoo din Toronto a ajuns imediat la sufletul internauților, care au înroșit butonul de like, adunând peste 350.000 de vizualizări pe Youtube.

Drăgălașul animal atinge cu labele omul de zăpadă, după care încearcă să se urce pe el. Omul de zăpadă rămâne fără cap, dar asta nu-l oprește pe Da Mao, care se urcă din nou pe bulgărele rămas. Apoi continuă să-l atingă cu labele și să se joacă cu el minute întregi.

Tag-uri:
merită, merită să te uiti, Canada, urs panda, zoo, om de zăpada

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MERITĂ să te uiți. UN URS PANDA se bucură mai tare ca un copil de un om de zăpadă / VIDEO SENZAȚIONAL!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/urs-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/urs-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 211 Vizualizari <!-- --> Merită să vezi cum reacționează un urs...

Preluat de la EVZ