Autor:
Melania Stoica
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 39 Vizualizari

<!–

–>

Sevil Shhaideh

Liviu Dragnea a fost prezent, joi seară, la Antena 3, unde a vorbit despre desemnarea lui Sevil Shhaideh în funcția de prim-ministru și când i-a comunicat acest lucru.

”În timpul campaniei electorale a apărut discuția de acea lege pe care eu o știam deja. M-am tot gândit și am zis că dacă va exista vreo posibilitate legală prin care eu neforțând vreo lege să pot solicita funcția de prim-ministru o voi lua, dacă nu, trebuie să mă gândesc la un alt nume. Ei nu i-am spus atunci. Sevil Shhaideh nu a știut de atunci. Luni a aflat. În final a fost de acord categoric, asigurând-o de tot sprijinul meu.  Între noi e o încredere pentru totdeauna, pe care nimeni nu o poate rupe niciodată.

Am sunat-o duminică după-amiază. Atunci apăruse un zvon că Avocatul Poporului va ataca legea, dar s-a infirmat. M-am convins că nu o să pot să fiu eu premier. Am rugat-o să ne vedem luni. Luni a venit în București, cu soțul, a venit la mine acasă, i-am spus toate lucrurile. Am asigurat-o de tot sprijinul meu și implicarea mea efectivă. Asta a fost istoria”, a transmis liderul PSD.

Tag-uri:
Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh, propunere, psd, premier

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea DEZVĂLUIE MOTIVUL pentru care a propus-o pe SEVIL SHHAIDEH PENTRU FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU. Care sunt legăturile dintre cei doi.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sevil_2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sevil_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 39 Vizualizari <!-- --> Sevil Shhaideh Liviu Dragnea a fost prezent, joi...

Preluat de la EVZ