Autor:
Gabriela Mihalea
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 202 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent, joi seară, la Antena 3, unde a discutat despre nominalizarea în funcția de prim-ministru a lui Sevil Shhaideh, dar și despre alegerea președintelui Klaus Iohannis de a amâna numirea premierului până după Crăciun.

”În timpul campaniei electorale a apărut discuția de acea lege pe care eu o știam deja. M-am tot gândit și am zis că dacă va exista vreo posibilitate legală prin care eu neforțând vreo lege să pot solicita funcția de prim-ministru o voi lua, dacă nu, trebuie să mă gândesc la un alt nume. Ei nu i-am spus atunci. Sevil Shhaideh nu a știut de atunci. Luni a aflat. În final a fost de acord categoric, asigurând-o de tot sprijinul meu. Președintele Iohannis era convins să o cheme astăzi pe Sevil la consultări și să o desemneze, dar a venit Traian Băsescu și lucrurile s-au schimbat”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD a precizat și faptul că, atunci când numele său a fost vehiculat în presă pentru funcția de prim-ministru, a primit amenințări pentru a renunța la această funcție.

”Am primit tot felul de amenintări. Că voi fi băgat în pușcărie, că o să fiu arestat, când o să rămân fără imunitate o să mă aresteze. Nu mă sperie lucrurile astea. Sunt niște oameni care încearcă prin tot felul de mijloace să întoarcă istoria. Acum la 11 decembrie, românii au rupt niște ațe, ei nu înțeleg ca atunci când pornește un val, acesta nu poate fi oprit nici de pixul președintelui. Cine se pune împotriva valului, va fi luat de el și aruncat în istorie.

Eu nu cedez. Tot ce am spus în campanie am spus cu o foarte mare cumpătare, dar cu apăsare și cu fermitate. Eu merg până la capăt. Ceea ce eu am spus în această campanie electorală și a fost acceptat de către români mă face să continui această poveste, acest șir de acțiuni și piedici și nu dau înapoi. Am de partea mea parlamentul, constituția, un vot popular foarte mare și am de partea mea o încredere de care mă bucur. Toate astea mă fac să nu dau înapoi. Și într-un final nu voi câștiga eu, vor câștiga români. (…) Eu am respectat toate procedurile constituției. Aveam tot dreptul de a cere funcția de prim-ministru. Pentru mine legea e sfântă.”, a transmis Dragnea.

Tag-uri:
Liviu Dragnea, sevil Shhaideh, psd, premier, klaus iohannis, desemnare premier

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea, AMENINȚAT pentru a renunța la funcția de prim-ministru: ”Am primit tot felul de amenințări, dar eu nu cedez. Pentru mine LEGEA E SFÂNTĂ!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dragnea-vrea-tot-psd-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dragnea-vrea-tot-psd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Gabriela Mihalea | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 202 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost...

Preluat de la EVZ