loading…

Guvernul PSD-ALDE va avea doi vicepremieri, unul pentru PSD și altul pentru ALDE, și mai multe ministere decât cel actual, au precizat, astăzi, pentru Mediafax, surse politice.

Sursele menționate au precizat că ALDE va avea trei sau patru ministere, cel mai probabil trei ministere pline și un ministru delegat.

De asemenea, potrivit surselor citate, se va încerca faptul ca viitorul Guvern să fie format din oameni noi, care nu au mai făcut parte din Cabinete anterioare.

Lista provizorie cu numele miniștrilor există deja, dar aceștia încă nu au fost contactați pentru a li se propune ocuparea portofoliilor, întrucât se așteaptă desemnarea oficială, au mai spus sursele menționate.

Totodată, sursele citate au arătat că PSD și ALDE nu își doresc să se ajungă la CCR pentru un prezumtiv conflict juridic de natură constituțională între Parlament și șeful statului întrucât ”s-ar întâzia foarte mult” cu validarea Guvernului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/guvernul-psd-alde-va-avea-doi-vicepremieri-si-mai-multe-ministere-decat-cel-actual-33892.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/guvernul-psd-alde-va-avea-doi-vicepremieri-si-mai-multe-ministere-decat-cel-actual-33892-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv